nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Het snel doormeten van een Glasvezel wordt gedaan door te meten met een Lichtbron (LED/Laser source) en Optical Power Meter (Vermogensmeter). Met behulp van deze twee apparaten kunt u de verliezen tussen twee punten in het netwerk (glasvezelkabel) meten. Dit is de eenvoudigste methode.
De Noyafa Optical Power Meter is bijzonder gebruiksvriendelijk meetinstrument. Zo hebben wij de DRK-NF900 de Optical Power Meter en de DRK-NF901 de Lichtbron (Laser source). Ook is het mogelijk om alles in 1 met zowel een power meter als een laser source de DRK-NF907.
Met een Noyafa Vermogensmeter en Lichtbron kunt u veel sneller werken dan met de Optical Time Domain Reflectometer (OTDR) meting, en u heeft minder kennis nodig. De meetmethode met een Lichtbron en een power meter geeft een absolute waarde van het verlies (de demping) van de gemeten glasvezel.


Weergave:


Bezig met laden...
-21%
Glasvezel Laser Lichtbron
Glasvezel Laser Lichtbron
€ 99,00 Per STUK € 126,00 Per STUK
-18%
Glasvezel Powermeter + Lichtbron SC, ST en FC
Glasvezel Powermeter + Lichtbron SC, ST en FC
€ 119,00 Per STUK € 145,00 Per STUK
-26%
Glasvezel Roodlicht bron
Glasvezel Roodlicht bron
€ 54,80 Per STUK € 73,80 Per STUK

LET OP! Standaard worden de glasvezel tester geleverd met één aansluiting FC, voor meer aansluitingen kijk bij onderdelen: https://www.cctv-tester.nl/ONDERDELEN


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.